Galeria de fotos dia 7 de febrer. XLIII Jornades de Qüestions Pastorals

Us oferim algunes fotografies del dia 7 de febrer.

Mons. Angelo Amato, S.D.B., arquebisbe, Secretari de la Congregació de la Doctrina de la Fe.

Mons. Angelo Amato, S.D.B., arquebisbe, Secretari de la Congregació de la Doctrina de la Fe i Mons. Lluís Martínez Sistach, Cardenal arquebisbe de Barcelona.

Cardenal arquebisbe Mons. Lluís Martínez Sistach

Mons. Angelo Amato i Mons. Lluís Martínez Sistach.

D'esquerra a dreta, Dr. Joan Garcia Llobet, Director de les Jornades i el Dr. Bernardo Estrada, Professor de la Facultat de Teologia de la Universitat Pontifícia de la Santa Creu de Roma.

D'esquerra a dreta, el Dr. Armand Puig, Professor de Sagrada Escriptura i Degà de la Facultat de Teologia de Catalunya; Mons. Angelo Amato , S.D.B., arquebisbe, Secretari de la Congregació de la Doctrina de la Fe i Mons. Lluís Martínez Sistach, Cardenal arquebisbe de Barcelona.

Intervenció d'un dels assistents a les Jornades. En primera fila Mons. Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona i Mons. Jaume Traserra, bisbe de Solsona.

Vista general de la sala d'actes del Seminari Conciliar de Barcelona.

Vista general de la sala d'actes del Seminari Conciliar de Barcelona.

D'esquerra a dreta, Mons. Lluís Martínez Sistach, Cardenal arquebisbe de Barcelona, el Dr. Josep Maria Rovira Belloso, professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya i el Dr. Joan Garcia Llobet, Director de les Jornades.