El Cardenal Antonelli parlarà a Barcelona de família i nova evangelització

El president del Consell Pontifici per a la Família del Vaticà és el principal ponent de les 47 Jornades de Qüestions Pastorals, que se celebren a Premià de Dalt (Barcelona) els dies 24 i 25 de gener.

La Nova Evangelització passa per la família. Almenys, d’això n’està convençut el Centre Sacerdotal Rosselló, que ha decidit dedicar a aquesta qüestió les Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura d’enguany. L’esdeveniment, que serà presentat pel Cardenal de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach, comptarà amb la intervenció del Cardenal Mons. Ennio Antonelli, president del Consell Pontifici per a la Família de la Santa Seu, que parlarà sobre “la família cristiana, primer camí per a l’evangelització”.

En el primer dia de les Jornades, dimarts 24, també intervindrà el Dr. Joan Costa, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, qui oferirà unes claus per comprendre la parternitat responsable, mentre que el professor d’educació i expert en gènere de la Universitat Internacional de Catalunya Enric Vidal abordarà els aspectes positius i problemàtics de la perspectiva de gènere.

Dimecres 25 s’obre amb la conferència Perquè val la pena casar-se, de l’escriptor, divulgador i professor de la Universitat de Màlaga Tomás Melendo. Per la seva banda, Virginia Olano, de la Delegació de Pastoral Familiar de l’Arquebisbat de Barcelona, compartirà experiències sobre mediació i reconciliació conjugal. Per últim, Javier Vidal-Quadras, secretari general de la International Federation for Family Development, donarà eines per a la felicitat en el matrimoni.

Més informació sobre les Jornades, cliqueu aquí. Organitza el Centre Sacerdotal Rosselló, de Barcelona. Per a inscripcions, podeu trucar al 93 323 39 20 o enviar un correu a:   centresacerdotalrossello@gmail.com.

Per a peticions dels mitjans de comunicació, contacteu amb Marc Argemí o Anna Baduell (barcelona@opusdei.org, 934 182 107)