Trobada del papa Francesc amb Mons. Xavier Echevarría

El dilluns 10 de juny, a les 12.30 h, el Sant Pare Francesc va rebre en audiència el prelat de l'Opus Dei, Mons. Xavier Echevarría.

El prelat va voler manifestar al papa l'afecte i la unitat d'intencions de tots els fidels de la Prelatura.

El prelat va voler manifestar al papa l'afecte i la unitat d'intencions de tots els fidels de la Prelatura, de la que actualment formen part 90.000 persones (2.051 són sacerdots, i la resta dones i homes que procuren santificar-se enmig de les seves ocupacions familiars, socials i professionals ordinàries).

Mons. Echevarría també va assegurar al papa Francesc les oracions per la seva persona i intencions dels centenars de milers de persones que van als mitjans de formació cristiana que ofereix l'Opus Dei.

El prelat va agrair al papa la seva generositat com Suprem Pastor i va demanar la seva benedicció per als apostolats de la Prelatura.

En aquesta trobada filial i de gran cordialitat, el prelat va agrair al papa la seva generositat com Suprem Pastor i va demanar la seva benedicció per als apostolats de la Prelatura, que busca servir l'Església com aquesta vol ser servida, amb la més total adhesió al Successor de Pere.