Peregrinació a Torreciutat amb la Mare de Déu de la Mercè

Dintre dels actes de l'any de la Mercè, el Santuari de Torreciutat acollirà una peregrinació catalana que sortirà de L'Hospitalet i de Barcelona amb la Mare de Déu de la Mercè.

El proper dissabte 5 d’abril tindrà lloc una peregrinació a Torreciutat amb la Mare de Déu de la Mercè. Aquesta peregrinació s’emmarca dintre dels actes previstos per l'any de la Mercè, que commemora els 800 anys de la primera redempció de captius feta per Sant Pere Nolasc a la ciutat de València l'any 1203. Està organitzada per la Fundació Mare de Déu de la Mercè, amb la col·laboració del Patronat de Torreciutat. El programa d’actes és el següent:

07.00 h. Sortida dels autocars (es farà una parada de mitja hora en el trajecte).

11.00 h. Arribada a Torreciutat.

11.30 h. Processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Mercè des de l’entrada de l’explanada fins el Santuari. Paraules del Sr. Rector de Torreciutat.

12.00 h. Ofrenes a la Mare de Déu.

12.15 h. Temps lliure per visitar el recinte.

13.15 h. Santa Missa.

14.15 h. Dinar (*)

17.00 h. Res del Sant Rosari a l’explanada, portant la imatge de la Mare de Déu de la Mercè. Benedicció amb el Santíssim.

18.00 h. Aproximadament. Sortida cap a Barcelona.

22.00 h. Arribada a Barcelona (depèn del tràfic).

(*) Els que tinguin plaça de restaurant, se’ls portarà en autocar. Els que hagin portat dinar de casa podran escollir entre dinar a la cafeteria o terrasses d’El Tozal (se’ls baixarà en autocar), o dinar a l’explanada.

Es poden portar ofrenes a la Mare de Déu. En altres ocasions les ofrenes han consistit en rams de flors, cistelles de fruites, productes típics, trofeus guanyats en competicions, etc.

Per tots aquells que vulguin anar-hi, des de L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona sortiran autocars amb els següents punts de sortida:

Hospitalet de Llobregat - Can Tries, 4 – 6 (Davant del Col·legi Xaloc)

Barcelona - Plaça de Catalunya

Plaça Keneddy

Plaça Lluchmajor

La Mercè (prop de Capitania)

Halcón Viatges: Informació i reserves - Tel: 902300600

Només autocar: 15 euros

Autocar i dinar: 28 euros

    1 d'abril de 2003