Arxiu

Hi ha 3801 resultats

Es pot ser sant en la vida diària?

El Papa Francesc va continuar amb la seva catequesi sobre l'esperança i va parlar sobre la intercessió dels sants, que ajuden a cadascú a seguir la seva vocació, també en els moments difícils.

Del Papa

Una llum al Quebec (Canadà)

El canal de televisió ECDQ.tv, de l'Església catòlica del Quebec, al Canadà, ha publicat un reportatge sobre l'Opus Dei. Hi participen canadencs que pertanyen a la Prelatura o assisteixen a les seves activitats de formació.

Revista de premsa
Papa Francesc: "No estimem amb paraules sinó amb obres"

Papa Francesc: "No estimem amb paraules sinó amb obres"

Amb motiu de la I Jornada Mundial dels Pobres, que se celebra el diumenge 19 de novembre de 2017, el Papa Francesc ha donat a conèixer el seu missatge on reflexiona al voltant de les paraules de l'evangelista sant Joan: «Fills meus, no estimem amb frases i paraules, sinó amb obres i de veritat» (1 Jn 3,18)

Del Papa
Misses en la festa de sant Josepmaria

Misses en la festa de sant Josepmaria

Al voltant del dilluns 26 de juny de 2017, festa de sant Josepmaria, se celebrarà l’Eucaristia a diversos indrets. Aquestes són les misses confirmades que tenim a hores d'ara.

Notícies
​Què és la festa del Corpus?

​Què és la festa del Corpus?

La festa del Corpus es celebra a Catalunya amb diverses manifestacions de fe popular sempre al voltant d’una processó, un esdeveniment que des del segle XIV no ha deixat d’actualitzar-se cada any a un bon grapat de poblacions.

Últimes notícies
Harambee premia vídeos sobre Àfrica

Harambee premia vídeos sobre Àfrica

El premi "Comunicar Àfrica" d'Harambee vol contribuir a crear una imatge més real de l'Àfrica, que reflecteixi els conflictes però també les esperances, la riquesa i la diversitat dels seus pobles i cultures.

Iniciatives socials

La banda sonora del Pas dels Pirineus

El catedràtic de piano Andrés Carlos Manchado López ha interpretat un tema inèdit: ha fet un concert sobre el Pas dels Pirineus que va fer sant Josepmaria el 1937. Els beneficis de l'enregistrament, que es va fer a Sevilla, seran per un projecte solidari al Perú.

Notícies