Arxiu

Hi ha 3842 resultats
18 rutes de sant Josepmaria a Catalunya

18 rutes de sant Josepmaria a Catalunya

Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer va fer trenta-set estades a Catalunya, i dues a Andorra, des del 1913 quan va viatjar a Lleida per examinar-se de primer de batxillerat, fins al 1974, que va passar uns dies a Castelldaura (Premià de Mar).

Notícies
El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

Amb motiu de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, 15 d'agost, us oferim l'àudio i el text de l'homilia de sant Josepmaria "La Verge Santa, causa de la nostra alegria" publicada a "És Crist que passa" sobre la Mare de Déu i de com ha de ser el nostre tracte vers ella.

Últimes notícies
El fruit madur de la identitat

El fruit madur de la identitat

A l’inici de la vida, en el transcurs d’aquesta i al final, la nostra identitat sempre s’està formant. En aquest article, últim de la sèrie sobre la formació de la personalitat en clau cristiana, es transparenta la meta d’aquesta carrera: el descans de la nostra fràgil identitat en la de Déu.

Personalitat

El prelat a França: «alegres en l'esperança»

De l'1 al 5 d'agost, el prelat de l'Opus Dei, Mons. Fernando Ocáriz, va realitzar una visita pastoral a França. Va tenir l'oportunitat de trobar-se amb fidels i amics de la prelatura, a qui va convidar a viure «alegres en l'esperança».

Del Prelat
Cinc claus del Papa Francesc sobre l'amistat

Cinc claus del Papa Francesc sobre l'amistat

"L'amistat és un dels regals més grans que una persona, que un jove, pot rebre i pot oferir", ha dit el Papa Francesc. Però, quan és que un conegut comença a ser un amic? Què és un bon amic?

Del Papa