Número d'articles: 5190

Com puc viure la Setmana Santa?

Què celebren els cristians per Setmana Santa? Què va passar aquesta setmana? Quina celebració fa l'Església? Enguany comença el 24 de març, dia en què s'escau el Diumenge de Rams.

Últimes notícies

Qui és sant Josep?

El 19 de març se celebra la festivitat de sant Josep. Per què els cristians tenen devoció a sant Josep? Què en deia sant Josepmaria? Què el fa un model de santedat?

Últimes notícies

Horaris de Setmana Santa i Pasqua 2024

Aquests són els horaris de les principals celebracions de Setmana Santa i Pasqua que tindran lloc a les catedrals, algunes esglésies catalanes i algun santuari marià.

Últimes notícies

Missatge del prelat (15 de març de 2024)

Davant de la proximitat de la Setmana Santa, el prelat de l’Opus Dei ens convida a considerar com podem fer Crist present amb la nostra vida.

Cartes i missatges

Indulgències pels membres, familiars i cooperadors de l'Opus Dei

En determinades dates relacionades amb la història de l'Obra i els seus patrons, els membres de l'Opus Dei, les seves famílies i els cooperadors catòlics poden lucrar indulgències plenàries i parcials. En aquest article expliquem com i quan.

Cooperadors de l'Opus Dei

La mostra d’agraïment més gran

Pere demana com i quant perdonar; Jesús capgira la pregunta i li ensenya a deixar-se perdonar... com el fill pròdig, que va tornar a ser fidel, de la manera en què podia ser-ho: confiant.

Textos espirituals

Setmana Santa a Torreciutat, una experiència de fe

El Santuari marià de Torreciutat (Osca) convida a viure la Setmana Santa amb la participació en els oficis o a través de noves propostes multimèdia per viure una experiència de fe.

Últimes notícies

Preguntes i respostes sobre Torreciutat

A propòsit d'algunes qüestions que han sorgit a l'opinió pública entorn del santuari de Torreciutat, recollim una síntesi històrica i unes preguntes i respostes que poden facilitar una millor comprensió de la situació. La intenció de la diòcesi de Barbastre-Montsó i de la prelatura de l'Opus Dei és arribar a un acord que permeti seguir exercint la tasca d'evangelització que es du a terme des de Torreciutat a favor dels pelegrins d'arreu del món.

Últimes notícies

1966. Fill adoptiu de Barcelona

Capítol 19è, en àudio i en text, del llibre “Escrivà de Balaguer a Catalunya, 1913-1974. Petjades de sant Josepmaria”, obra de Josep Masabeu publicat el 2015 a Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Notícies

Artesanes de la matèria, artistes de la quotidianitat

Durant diversos dies, un grup de trenta dones va poder gaudir i compartir diversos tallers sota el fil conductor de les cures i fer família a casa, allò que les ajuda a esdevenir artesanes de la matèria, artistes de la quotidianitat.

Iniciatives socials