Arxiu: Notícies

Hi ha 2414 resultats sobre "Notícies"
El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

Amb motiu de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, 15 d'agost, us oferim l'àudio i el text de l'homilia de sant Josepmaria "La Verge Santa, causa de la nostra alegria" publicada a "És Crist que passa" sobre la Mare de Déu i de com ha de ser el nostre tracte vers ella.

Últimes notícies

El prelat a França: «alegres en l'esperança»

De l'1 al 5 d'agost, el prelat de l'Opus Dei, Mons. Fernando Ocáriz, va realitzar una visita pastoral a França. Va tenir l'oportunitat de trobar-se amb fidels i amics de la prelatura, a qui va convidar a viure «alegres en l'esperança».

Del Prelat
Cinc claus del Papa Francesc sobre l'amistat

Cinc claus del Papa Francesc sobre l'amistat

"L'amistat és un dels regals més grans que una persona, que un jove, pot rebre i pot oferir", ha dit el Papa Francesc. Però, quan és que un conegut comença a ser un amic? Què és un bon amic?

Del Papa
Qui eren els avis de Jesús?

Qui eren els avis de Jesús?

El 26 de juliol l’Església celebra la memòria de sant Joaquim i santa Anna, pares de santa Maria, la Mare de Déu. En aquest dia es té un record especial pels qui foren els avis de Jesús. En molts països de tradició catòlica també se celebra el dia dels avis.

Últimes notícies

Papa Francesc: "No et queixis més i canvia de vida"

El Papa Francesc ha penjat aquest estiu un cartell simpàtic i amb missatge a la porta de la seva habitació: "Prohibit queixar-se. Els infractors pateixen una síndrome de victimisme que disminueix la capacitat de resoldre problemes i el bon humor". Fa un mes que un psicoterapeuta li va regalar aquest cartell i l'ha penjat ara.

Del Papa

"Déu estima cada persona infinitament"

El prelat de l'Opus Dei s'ha acomiadat de la capital catalana després de diverses trobades amb persones de l'Opus Dei. En el seu missatge final, ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Aquest dilluns, al matí, ha visitat el Terral, un centre que impulsa activitats amb joves del Raval de Barcelona. Aquests dies ha conegut de primera mà algunes iniciatives educatives i socials.

Del Prelat
10 claus per aprofitar l'estiu en família

10 claus per aprofitar l'estiu en família

Horaris difícils de compatibilitzar, distàncies llargues, excés de feina... Prou! L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Últimes notícies