Arxiu: Notícies

Hi ha 2397 resultats sobre "Notícies"

Es pot ser sant en la vida diària?

El Papa Francesc va continuar amb la seva catequesi sobre l'esperança i va parlar sobre la intercessió dels sants, que ajuden a cadascú a seguir la seva vocació, també en els moments difícils.

Del Papa
Papa Francesc: "No estimem amb paraules sinó amb obres"

Papa Francesc: "No estimem amb paraules sinó amb obres"

Amb motiu de la I Jornada Mundial dels Pobres, que se celebra el diumenge 19 de novembre de 2017, el Papa Francesc ha donat a conèixer el seu missatge on reflexiona al voltant de les paraules de l'evangelista sant Joan: «Fills meus, no estimem amb frases i paraules, sinó amb obres i de veritat» (1 Jn 3,18)

Del Papa
​Què és la festa del Corpus?

​Què és la festa del Corpus?

La festa del Corpus es celebra a Catalunya amb diverses manifestacions de fe popular sempre al voltant d’una processó, un esdeveniment que des del segle XIV no ha deixat d’actualitzar-se cada any a un bon grapat de poblacions.

Últimes notícies
Harambee premia vídeos sobre Àfrica

Harambee premia vídeos sobre Àfrica

El premi "Comunicar Àfrica" d'Harambee vol contribuir a crear una imatge més real de l'Àfrica, que reflecteixi els conflictes però també les esperances, la riquesa i la diversitat dels seus pobles i cultures.

Iniciatives socials

Misericòrdia entre reixes

​Un dels llocs més visitats pel Papa Francesc durant els seus viatges pastorals arreu del món són les presons. És la seva manera de portar l'amor de Déu a tothom: "La misericòrdia que abraça tots i en tots els racons de la terra. No hi ha espai on la seva misericòrdia no pugui arribar, no hi ha espai ni persona a qui no pugui tocar ", deia a la presó de Juárez l'any passat.

Iniciatives socials

Acabar amb el comerç d'armes

Aquest mes de juny, la intenció de la pregària del Papa Francesc és "pels responsables de les nacions, perquè es comprometin amb decisió a posar punt i final al comerç d'armes, que causa tantes víctimes innocents".

Del Papa