Com participar del Sínode dels joves per Internet?

El Papa ha demanat als joves que participin de la reunió preparatòria del Sínode dels Joves. Si no poden anar presencialment del 19 al 24 de març a Roma els demana que participin per Internet, a través dels grups de Facebook del sínode.

Inscriure's al grup de Facebook del sínode. Cal tenir entre 16 i 29 anys.

El Papa Francesc s'ha referit durant el res de l'Àngelus d'aquest dilluns 19 de febrer a la reunió Pre-Sinodal de Joves, que tindrà lloc a Roma del 19 al 24 de març, amb l'objectiu de presentar als Pares Sinodals, que es reuniran en Assemblea a l'octubre de 2018 sobre el tema "Els joves, la fe i el discerniment vocacional", un document en el qual expressin el seu punt de vista i les seves propostes.

«Estimats germans i germanes -ha dit el Papa Francesc- en un mes, del 19 al 24 de març, prop de 300 joves d'arreu del món vindran a Roma per a una reunió preparatòria en el Sínode d'octubre. No obstant això, considero altament recomanat que tots els joves puguin ser protagonistes d'aquesta preparació.

Per tant, podran intervenir en línia a través de grups lingüístics moderats per altres joves. La contribució dels "grups de xarxes" s'afegirà a la de la reunió de Roma. Estimats joves, podeu trobar informació al lloc web de la Secretaria del Sínode dels Bisbes. Gràcies per la teva contribució per caminar junts!»