23 de febrer: Jornada de pregària i dejuni per la pau

Amb motiu dels conflictes que es viuen a diverses parts del món, el Papa Francesc ha convocat una Jornada de pregària i dejuni per la Pau i en especial demana dedicar-la a la República Democràtica del Congo i de Sudan del Sud.

"Davant les tràgiques situacions de conflicte que es perllonguen arreu del món, convido tots els fidels a una especial Jornada de pregària i dejuni per la Pau per al pròxim 23 de febrer, divendres de la Primera Setmana de Quaresma".

"El nostre Pare Celestial sempre escolta els seus fills, que clamen a Ell en el dolor i l'angoixa, "ell guareix els cors desfets, els embena les ferides." (Sl 147,3). Llanço de tot cor una crida perquè també nosaltres escoltem aquest crit i, cadascun davant la nostra pròpia consciència, davant Déu, es demani: "Què puc fer per la pau?". Certament podem pregar; però no només: cadascú pot dir "no" a la violència en el que depengui d'ell o d'ella. Perquè les victòries obtingudes amb la violència són victòries falses, mentre treballar per la pau és bo per a tots ".

Amb aquestes paraules el Papa Francesc durant l'Àngelus del dissabte 4 de febrer demanava als fidels cristians i també als no catòlics i no cristians pregar per la pau.

Més informació:
Vatican News