El Papa als joves: "L'Església i la societat us necessiten"

El Papa Francesc ha fet arribar als joves el seu missatge per preparar la 32a Jornada Mundial de la Joventut 2017, que se celebrarà a àmbit diocesà el 9 d'abril de 2017, Diumenge de Rams.

El Pontífex s'adreça als joves a través d'un vídeo on expressa què signifiquen per a ell les trobades mundials de la joventut. "Són molt importants –diu el Papa– per a mi aquests moments de trobada i diàleg amb vosaltres, i vaig voler que aquest itinerari es fes en sintonia amb la preparació del proper Sínode dels Bisbes, que està dedicat a vosaltres, els joves".

En el vídeo missatge es refereix a la Mare de Déu: "En aquest caminar ens acompanya la nostra Mare, la Mare de Déu, i ens anima amb la seva fe, la mateixa fe que ella expressa en el seu cant de lloança. Maria diu: 'El Totpoderós obra en mi meravelles' (Lc 1,49)" – aquest verset de sant Lluc és el lema de la propera Jornada –.

"Estimats joves: també Déu es fixa en vosaltres i us crida", afegeix el Papa, "i quan ho fa està mirant tot l'amor que sou capaços d'oferir. Com la jove de Natzaret, podeu millorar el món, per deixar una empremta que marqui la història, la de vosaltres i la de molts. L'Església i la societat us necessiten".

Text complet del Missatge del Sant Pare per a la XXXII Jornada Mundial de la Joventut 2017.