"No m'ha fallat mai"

Després de sortir de casa la meva filla va ser atropellada per un cotxe que es va precipitar sobre la vorera i la va aixafar contra la paret.

”No feia ni vint minuts que havia sortit la meva filla de casa quan vaig rebre una trucada telefònica. Em deien que no asseguraven que ella arribés amb vida a l’hospital ja que la traslladaven després d’un greu atropellament. Després vaig saber que, en sortir al carrer, s’havia entretingut amb unes veïnes meves i un cotxe es va precipitar sobre la vorera i la va aixafar contra la paret.

Només penjar el telèfon, vaig agafar una estampa de sant Josepmaria, me la vaig estrènyer contra el pit i li vaig dir: “Pare, mai m’has fallat i ara tampoc; canvio la meva vida per la de la meva filla, salva-la”. I vaig començar a resar-li l’oració.

Malgrat que els tres primers dies va estar en una situació crítica i van haver d’operar-la, la meva filla ja és a casa i fa una vida normal. No deixo de donar-li gràcies a Déu i a sant Josepmaria pel que considero un favor rebut”.

M. C. C.