Oberta l’exposició sobre Àlvar​ del Portillo a Tarragona

L’exposició itinerant ha començat aquesta setmana i estarà a Tarragona fins dimarts vinent. El dilluns l’arquebisbe de Tarragona pronuncia una conferència sobre Àlvar​ del Portillo en el marc dels actes del centenari.

En el context de les activitats que se celebren a Catalunya amb motiu del centenari del naixement d’Àlvar del Portillo, successor de sant Josepmaria al capdavant de l’Opus Dei, a Tarragona hi ha una exposició i hi haurà una conferència de l’arquebisbe.

Preciós exemple de vida’, segons el Papa Francesc, Àlvar del Portillo serà beatificat el proper 27 de setembre a Madrid. Enginyer de camins i sacerdot, es traslladà a Roma per ajudar sant Josepmaria. Sempre al servei de l’Església, humil i valent alhora, participà en el Concili Vaticà II. Succeí sant Josepmaria, estenent la prelatura i posant en marxa nombroses iniciatives socials i educatives. Estigué a Catalunya en diverses ocasions.

L’exposició, organitzada a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona del 6 al 13 de maig, compta amb set plafons i la reproducció d’un quadre entre altres elements. Restarà oberta d’11:00 h a 13:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.

L’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, oferirà la conferència ‘Semblança i records d’Àlvar del Portillo’ el dilluns 12 de maig a les 20:00 h al Col·legi d’Advocats de Tarragona.