«El somni de Déu és que estimem tothom»

El Papa Francesc va dir que hem estat creats "per estimar i ser estimats" i això és el que porta la gent a Déu. Durant l'Àngelus del diumenge va explicar que un cristià no pot estimar a Déu sense preocupar-se de la gent que pateix al seu voltant.

El Papa Francesc va explicar que "Déu, que és Amor, ens ha creat per fer-nos partícips de la seva vida, per ser estimats per ell i estimar-lo, i per estimar tothom. Aquest és "el somni de Déu per a l'home". A l'Àngelus del diumenge passat, davant de 30.000 persones, va afegir que un cristià no pot estimar a Déu si no es preocupa de les persones que pateixen al seu voltant.

"Jesús vivia així la seva vida: predicant i posant en pràctica el que realment compta i és essencial: l'amor. L'amor empeny i fecunda la vida i el camí de fe: sense amor, tant la vida com la fe resten estèrils". Abans d'acabar, Francesc va recordar que el dissabte fou beatificat Giovanni Schiavo, un sacerdot italià que va marxar de missioner a Brasil. El Papa va proposar seguir l'exemple d'aquest nou beat per viure el missatge de l'Evangeli.

Font: Rome Reports