Harambee premia vídeos sobre Àfrica

El premi "Comunicar Àfrica" d'Harambee vol contribuir a crear una imatge més real de l'Àfrica, que reflecteixi els conflictes però també les esperances, la riquesa i la diversitat dels seus pobles i cultures.

Harambee dóna suport al programa “Outreach Programme” (Kilifi, Kenya) de formació professional per a: 200 dones entre 15 i 40 anys.

La setena edició del premi "Comunicar Àfrica", que parteix de projecte de solidaritat Harambee de França, vol promoure el coneixement del continent i fomentar la sensibilitat vers Àfrica fomentant la creació de documentals periodístics i videoclips per menors de 25 anys.

Enguany es valoraran especialment els treballs que prioritzin el valor de l'educació i la formació per aconseguir la promoció de la persona i el desenvolupament de la societat, el respecte a la dignitat de la persona humana, el valor de la solidaritat i l'ajuda recíproca, el paper de la família i experiències positives d'integració a la societat europea.

El termini per participar venç el 30 de setembre de 2017. Aquí es pot descarregar el reglament i inscriure's. Els premis es lliuraran a Tolosa (França) el 17 de novembre de 2017.

Més informació
Web d'Harambee Àfrica (castellà)
Web del guardó (francès)