Previsions informatives de febrer de 2018

Entre les previsions informatives hi ha la fase prèvia a Catalunya del Congrés universitari UNIV, així com l'obertura de les inscripcions per al seminari de comunicadors d'Església que se celebrarà a l'abril a Roma.

Dies 5-9
Curs de preparació al matrimoni a Barcelona

A l'Església de Santa Maria de Montalegre hi haurà un curs de preparació al matrimoni dirigit a joves parelles amb data de casament. En concret el curs serà del 5 al 9 de febrer, de 19.30 a 21 h. A través de professionals de diversos àmbits i parelles amb anys de casats, el curs vol ajudar els joves promesos a respondre les preguntes que es plantegen abans de donar-se el sí definitiu o que és bo fer-se per a fonamentar bé el matrimoni.

+Info: Església Santa Maria de Montalegre: montalegre@montalegre.org / Tel. (+34) 93 301 43 47

Dia 17
Fase catalana del Congrés universitari UNIV

De quina manera podem construir avui un futur més just, més humà i més net? Aquesta és la qüestió que es treballarà aquest any a la fase catalana del Congrés universitari UNIV organitzada per la Facultat d'Humanitats de la UIC Barcelona el dissabte 17 de febrer. L'activitat consistirà en la presentació de les comunicacions dels diversos grups de treball que participaran del Fórum UNIV 2018 i finalitzarà amb una taula rodona. L'UNIV és una trobada internacional que se celebra a Roma durant la Setmana Santa on s'apleguen uns 3.000 joves per estudiar, reflexionar, dialogar i interrogar-se sobre els reptes de la societat.

+Info: univ@uic.es

Abril
Seminari per a comunicadors d'Església a Roma

Ja està obert el termini d'inscripció per participar en la onzena edició del Seminari professional per a Oficines de Comunicació de l'Església que se celebra a Roma cada dos anys. Enguany serà del 17 al 19 d'abril amb el tema: Diàleg, respecte i llibertat d'expressió en l'esfera pública.

+Info: convegnocsi@pusc.it

El Déu amagat. Entre llums i ombres

L'autor del llibre, Joan Portavella (Vic, 1932), tracta el misteri del Déu amagat, a través de l'intel·lecte i de la fe. Algunes de les reflexions en aquesta obra són breus, altres són més extenses, però totes es dirigeixen a ajudar a persones compromeses en la recerca de la relació entre la fe i la raó en els nostres temps.