Previsions informatives de juny de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes destaquem la Missa d'acció de gràcies el dissabte 3 de juny pels 50 anys de servei de l'Església de Santa Maria de Montalegre que presidirà Mons. Omella i les misses amb motiu de la festa de sant Josepmaria.

3 de juny
Església de Montalegre: 50 anys
de servei al Raval de Barcelona

L'església de Santa Maria de Montalegre celebra els 50 anys de servei al Raval. Des del 1967 n'han partit diverses iniciatives de solidaritat com l'Acció Social Montalegre, el Braval o el Terral. El dissabte 3 de juny a les 19.30 h se celebrarà una Missa d'acció de gràcies presidida per Mons. Joan Josep Omella, que administrarà la Confirmació.

+Info: Església de Santa Maria de Montalegre, Tel. 93 301 43 47, montalegre@montalegre.org

8 de juny
Inici de les activitats de Saxum
Foundation (Terra Santa)

Està previst que el 8 de juny comencin les activitats regulars de Saxum Foundation, un espai a 18 km de Jerusalem per dur a terme cursos de recés i congressos inspirat en els ensenyaments de sant Josepmaria i un centre d'orientació i informació per visitants i guies turístics de Terra Santa. Aquest vídeo explica el projecte.

+ Info: Manuel Sánchez, international@opusdei.org, Tel. +393334788131

26 de juny
Misses en la festa de sant Josepmaria

El dia 26 de juny se celebra la festa de sant Josepmaria amb diverses Eucaristies arreu. Podreu veure els horaris a la pàgina web.

+ Info: info.cat@infobcn.org, Tel. 934 182 107

2 de juliol
VI Aplec de sant Josepmaria a Andorra

El diumenge 2 de juliol se celebrarà el VI Aplec de sant Josepmaria organitzat per l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols. Enguany l'Aplec és la primera de les activitats programades per commemorar el 80è aniversari de l'arribada de sant Josepmaria a Andorra.
>11:30 h: Celebració de l'Eucaristia a l'església de sant Júlia de Lòria
>12:00 h: Pujada a Mas d'Alins per fer una visita guiada per on va passar sant Josepmaria.
> 14:00 h: Dinar a Prats del Gastó. Es farà una paella d'arròs de muntanya.
> 17:00 h: Festa del Vent. Actuació instruments de vent, volada d'estels i altres activitats de caire popular.

+Info: Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra; Tel. (+34) 629 910 612

Por amor y para amar

L'autor del llibre, el prof. Augusto Sarmiento, parla de l'amor conjugal a partir de l'Exhortació Apostòlica Amoris Laetitia del Papa Francesc. Sarmiento reflexiona sobre la bellesa de l'amor, la preparació necessària abans de casar-se i la celebració del matrimoni. +Info