"Vaig resar la novena de la feina a sant Josepmaria"

Al segon dia de la novena, la van cridar per fer la primera entrevista, en la segona li van confirmar l’admissió i el contracte.

“Una de les meves nebodes feia prop de tres anys que era a l’atur i la situació s’anava agreujant conforme passava el temps. Té tres fills i amb uns ingressos molt limitats. L’última vegada que ens vam veure la vaig trobar molt desanimada per no tenir una feina estable i em va explicar que havia decidit fer la neteja en alguns apartaments d’una amiga seva. Després d’aquesta conversa em vaig quedar molt preocupada i vaig decidir començar la novena de la feina a sant Josepmaria. Me la vaig descarregar al mòbil i la hi vaig enviar amb la petició que la féssim les dues alhora. En acabar, després de dos dies sense saber-ne res, li vaig dir que començava la segona novena i vaig rebre la resposta següent: “tieta, no t’ho creuràs, demà tinc una entrevista de treball importantíssima”.

Em vaig emocionar i vaig començar a agrair a sant Josepmaria la seva intercessió. Això va ser el 2 de març i el 6 va començar a treballar en una empresa nacional, amb un horari fantàstic per atendre també els seus fills. Més tard, em va comentar de paraula que, al segon dia de la primera novena, la van cridar d’aquesta empresa i va ser la primera entrevista, en la segona li van confirmar l’admissió i el contracte. Vaig continuar la segona novena en agraïment a sant Josepmaria per haver-nos escoltat”.

M. L. C.