Biografia de Mons. Fernando Ocáriz
Mons.Fernando Ocáriz, prelat de l'Opus Dei

Cartes pastorals

Missatge del prelat (15 d'agost de 2017)

Missatge de Mons. Fernando Ocáriz amb ocasió de la festivitat de l'Assumpció de la Mare de Déu.

Com sabeu, durant aquestes setmanes -en passar per Espanya, Portugal, França i ara Alemanya, Holanda i Bèlgica-, estic tenint l'ocasió de trobar-me amb moltes persones de l'Obra, amb les seves famílies, i amb cooperadors i amics. Compartint les seves alegries, les penes i, sobretot, el desig de portar l'amor de Crist a tantes persones, recordo les paraules que a sant Josepmaria li sortien tan de dins de ...

Altres intervencions

Notícies

El prelat a França: «alegres en l'esperança»

De l'1 al 5 d'agost, el prelat de l'Opus Dei, Mons. Fernando Ocáriz, va realitzar una visita pastoral a França. Va tenir l'oportunitat de trobar-se amb fidels i amics de la prelatura, a qui va convidar a viure «alegres en l'esperança».

"Déu estima cada persona infinitament"

El prelat de l'Opus Dei s'ha acomiadat de la capital catalana després de diverses trobades amb persones de l'Opus Dei. En el seu missatge final, ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Aquest dilluns, al matí, ha visitat el Terral, un centre que impulsa activitats amb joves del Raval de Barcelona. Aquests dies ha conegut de primera mà algunes iniciatives educatives i socials.