Al servei dels periodistes

Previsions informatives de juny de 2017

Previsions informatives de juny de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes destaquem la Missa d'acció de gràcies el dissabte 3 de juny pels 50 anys de servei de l'Església de Santa Maria de Montalegre que presidirà Mons. Omella i les misses amb motiu de la festa de sant Josepmaria.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

Una llum al Quebec (Canadà)

El canal de televisió ECDQ.tv, de l'Església catòlica del Quebec, al Canadà, ha publicat un reportatge sobre l'Opus Dei. Hi participen canadencs que pertanyen a la Prelatura o assisteixen a les seves activitats de formació.

L’Acció Social Montalegre celebra els 50 anys

La web de l'Arquebisbat de Barcelona, amb motiu dels 50 anys de servei de l'església Santa Maria de Montalegre al barri del Raval, publica una notícia sobre la labor d'acció social que s'hi duu a terme i la missa d'acció de gràcies presidida per Mons. Omella.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 62 gener-juny de 2016

Aquest número de Romana recull un assaig de Federico Requena (Pontifícia Universitat de la Santa Creu) sobre la relació entre la misericòrdia de Déu i la història de l'Opus Dei, dos temes entrellaçats en el pensament i en l'experiència fundacional de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer. L'article es titula La Misericòrdia de Déu va inspirar la seva Obra. Textos de sant Josepmaria sobre la història de l'Opus Dei.

A la secció "Del Prelat", s'informa dels viatges pastorals de Mons. Xavier Echevarría -amb l'aleshores vicari auxiliar, Mons. Fernando Ocáriz- a Eslovènia i a Croàcia, així ...