Testimonis sobre Álvaro del Portillo

Álvaro del Portillo, de prop

Testimonis de la seva vida expliquen com era Álvaro del Portillo, bisbe successor de sant Josepmaria al capdavant de l'Opus Dei, que serà beatificat el proper 27 de setembre a Madrid.

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

El comitè organitzador de la beatificació d'Álvaro del Portillo, que es celebrarà el proper 27 de setembre al parc de Valdebebas de Madrid, obre una web, anuncia el programa i busca voluntaris.

Missatge del dia

“Examina't: a poc a poc, amb valentia”

Examen. ― Labor diària. ― Comptabili­tat que no deixa mai qui porta un ne­goci. I hi ha algun negoci que valgui més que el negoci de la vida eterna? (Camí, 235)

Examina't: a poc a poc, amb valentia: ― No és cert que el teu poc humor I la teva tristesa immotivats ― immotivats aparent­ment ― provenen de la teva falta de decisió per a trencar els llaços subtils, però «concrets», que et va posar ― arterosament, amb pal·liatius ― la teva concupiscència? (Camí, 237)

Acaba sempre el teu examen amb un acte d'Amor ― dolor d'Amor ―: per tu, per tots els pecats dels homes... ― I considera la cura paternal de Déu, que et va treure els obstacles perquè no...