Era nena, i em vau acollir

Testimonis
Era nena, i em vau acollir

L'Elena i l'Andrés van acceptar un dia que no podien tenir fills, però no van segellar la seva casa. Amb motiu de l'Any de la Misericòrdia han acollit...

Què és l'Advent?

Què és l'Advent?

Què és? Quant dura? Què es fa? Expliquem en poques línies el sentit d'aquest temps que comença el diumenge 27 de novembre.

Missatge del dia

“Temps diaris d’oració”

Si de debò desitges ser ànima penitent ―penitent i alegre―, has de defensar, per damunt de tot, els temps diaris d'oració ―d'oració íntima, generosa, prolongada―, i has de pro­curar que aquests temps no siguin a tres quarts de quinze, sinó a una hora fixa, sempre que et resulti possible. No cedeixis en aquests detalls. Sigues esclau d'aquest culte quotidià a Déu, i t'asseguro que et sentiràs constantment alegre. (Solc, 994)

Com et va la vida d'oració? ¿No sents, de vegades, durant el dia, desigs d'enraonar amb Ell més a poc a poc? ¿No li dius: en acabat us ho explicaré, en acabat en parlaré amb Vós?

En les estones dedicades expressament a aquest col·loqui amb el Senyor, el cor s'esplaia, la voluntat s'enforteix, la intel·ligència ―ajudada per la gràcia― impregna de realitats sobrenaturals, les realitats humanes. Com a fruit, sempre sortiran uns propòsits clars, pràctics, de millorar la teva conducta, de...