Álvaro del Portillo ja és beat

Notícies
Álvaro del Portillo ja és beat

Álvaro del Portillo, bisbe i successor de sant Josepmaria al capdavant de l'Opus Dei, ha estat proclamat beat per l'Església Catòlica aquest dissabte...

Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo

Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo

Durant el mes d’octubre se celebraran arreu de Catalunya diverses Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo, successor de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer i primer prelat de l’Opus Dei.

Testimonis sobre Álvaro del Portillo

“Una persona que estimava els altres”

El carinyo que tenia per les persones era fruit del seu gran amor a Déu perquè es sentia estimat per Déu, això li donava una gran felicitat. Aquest és un dels records del professor de l’IESE Albert Ribera d'Álvaro del Portillo.

Textos d'Alvaro del Portillo

Missatge del dia

“Déu no t’arrenca del teu ambient”

Déu no t'arrenca del teu ambient, no et remou del món, ni del teu estat, ni de les teves ambicions humanes nobles, ni del teu treball professional... però, allí, t'hi vol sant! (Forja, 362)

Convenceu-vos que la vocació professional és part essencial, inseparable, de la vostra condició de cristians. El Senyor us vol sants al lloc on us trobeu, en l’ofici que hàgiu triat pels motius que sigui: a mi, tots em semblen bons i nobles ―mentre no s’oposin a la llei divina―, i capaços d’ésser elevats al pla sobrenatural, és a dir, empeltats en aquest corrent d’Amor que defineix la vida d’un fill de Déu. (...)

Cal que evitem l’error de considerar que l’apostolat es redueix al...