31 diaques de 16 països

Últimes notícies
31 diaques de 16 països

Mons. Xavier Echevarría conferirà l'ordenació diaconal a 31 fidels de l'Opus Dei. La cerimònia tindrà lloc el dissabte 29 d'octubre, a les 16 h a la...

Unitat de vida a la professió

Treball
Unitat de vida a la professió

Per poder oferir el treball a Déu, cal realitzar-lo bé: amb bona intenció, amb criteri recte i una conducta exterior que palesi aquests desitjos...

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia fins el 20 de novembre de 2016. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres per aprofundir-hi.

Te'n recordes?

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

Un barceloní explica com està vivint el Líban el drama dels refugiats sirians i la seva experiència del dia a dia en una societat multicultural on conviuen diferents credos en un equilibri inestable.

La fe als 20: Crist en la meva vida

Déu somriu? En Dan mai s'havia fet aquesta pregunta fins ara. Ha començat a cercar una estona per parlar amb Déu tots els dies com a un amic. I respon que sí, que Déu té sentit de l'humor.

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Us oferim els àudios en mp3 de les homilies de sant Josepmaria recollides en el llibre “És Crist que passa” que hem anat penjant fins ara.

Missatge del dia

“Ell ens escolta i ens respon”

Et in meditatione mea exardescit ignis. ―I, en la meva meditació, s'encén el foc. ―És justament per això que vas a l'oració: per fer-te foguera, flama viva que doni escalfor i llum. Per això, quan vegis que no saps com avançar, quan sentis que t'apagues, si no pots llençar al foc troncs olorosos, llença-hi les branques i la fullara­ca de petites oracions vocals, de jaculatòries, que continuïn alimentant la foguera. ―I hauràs aprofi­tat el temps. (Camí, 92)

Quan, de veres, volem desfogar el cor, si som francs i senzills, cercarem el consell de les persones que ens estimen, que ens entenen: conversem amb el pare, amb la mare, amb la muller, amb el marit, amb el germà, amb l’amic. Això ja és un diàleg, encara que sovint no desitgem tant sentir com esplaiar-nos, contar el que ens passa. Comencem per captenir-nos així amb Déu, segurs que Ell ens escolta i ens respon; i l’atendrem i obrirem la nostra consciència a una conversa humil, per tal...