Congrés electiu 2017

Congrés electiu 2017

El congrés per escollir el prelat de l'Opus Dei començarà el 21 de gener a Roma, les primeres votacions seran el 23 de gener i acabarà quan el Papa confirmi l'elecció.

Gràcies

Gràcies

Mons. Xavier Echevarría (1932-2016), bisbe i segon successor de sant Josepmaria, va morir el passat 12 de desembre. S'han celebrat diverses misses arreu.

Missatge del dia

“Els fills de Déu hem de ser contemplatius”

Mai no compartiré l'opinió -encara que la respecto- dels qui separen l'oració de la vida activa, com si fossin incompatibles. Els fills de Déu hem de ser contemplatius: persones que, enmig del brogit de la multitud, sabem trobar el silenci de l'ànima en col-loqui permanent amb el Senyor: i mirar-lo com es mira un Pare, com es mira un Amic, a qui s'estima amb bogeria. (Forja, 738)

No en dubteu, fills meus: qualsevol mena d’evasió de les honestes realitats diàries és, per a vosaltres, homes i dones del món, cosa oposada a la voluntat de Déu.

Al contrari, heu d’entendre ara -amb claredat nova- que Déu us crida a servir-lo en i des de les feines civils, materials, seculars de la vida humana: en un laboratori, al quiròfan d’un hospital, a la caserna, a la càtedra universitària, a la fàbrica, al taller, al camp, a la llar familiar, i en tot l’immens panorama del...