Santificar amb el treball

Treball
Santificar amb el treball

En santificar el treball i identificar-s’hi amb Crist, el cristià necessàriament dóna fruit -santifica els altres amb el treball. El servei als altres...

Testimonis sobre Álvaro del Portillo

“Que siguis molt fidel, val la pena”

Núria Puig, tècnica en restauració, va coincidir amb Álvaro del Portillo en diverses ocasions a Barcelona. El primer record que en té, i molt gravat, són unes paraules que li va dir: “que siguis molt fidel, val la pena”.

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

El comitè organitzador de la beatificació d'Álvaro del Portillo, que es celebrarà el proper 27 de setembre al parc de Valdebebas de Madrid, obre una web, anuncia el programa i busca voluntaris.

Missatge del dia

“Ésser cadascú un altre Crist”

T'ha costat molt això d'anar deixant de banda i d'oblidar les teves preocupa­cionetes, les teves il·lusions personals: pobres i po­ques, però arrelades. ― En compensació, ara estàs ben segur que són els teus germans, i només ells, la teva il·lusió i la teva ocupació, perquè en el proïsme has après a descobrir-hi Jesucrist. (Solc, 765)

Si no volem malgastar el temps inútilment ni tampoc amb les falses excuses de les dificultats exteriors de l’ambient, que mai no han faltat des del començament del cristianisme, hem de tenir ben present que Jesucrist ha vinculat, d’una manera senzilla, a la vida interior, l’eficàcia de la nostra acció per arrossegar els qui ens volten. Crist ha posat com a condició, per a l'influx de l’activitat apostòlica, la santedat; em rectifico, l’esforç de la nostra fidelitat, perquè de sants a la terra...