Guia de llibres electrònics de www.opusdei.cat

GUIA DE FORMATS

Us oferim tres formats diferents per acomodar-nos al major nombre possible de dispositius:

EPUB. És el format més comú per ebooks. Si esteu utilitzant un dispositiu d'Apple (iPad, iPhone o iPod), un Sony Reader, un Nook, o un lector genèric d'ebooks, heu de descarregar-vos el format EPUB.

MOBI. Si utilitzeu un Kindle, descarregueu-vos el format MOBI.

PDF. És un format que pot llegir-se en gairebé tots els ordinadors. Està també orientat a la impressió dels textos (abans d’imprimir recomanem pensar bé si realment és necessari). Per veure els arxius PDF, cal tenir instal·lat el programa Acrobat Reader d'Adobe (és gratuït).

NOTA Utilitzeu CTRL-clic per descarregar els fitxers (Mac i PC).

Guia de dispositius

Android. Podeu llegir els ePub amb aplicacions com Moon+Reader, Aldiko Book Reader, etc. També podeu veure els PDF amb Aldiko i altres lectors de PDF per Android.

Apple. En el cas de tenir un iPad, iPhone (3G, 3GS), iPhone 4, iPhone 5, iPod touch (2nd generation en endavant): podeu llegir un ePub mitjançant l'aplicació iBooks d'Apple, o una altra aplicació que llegeixi llibres en ePub. També podeu llegir arxius en PDF amb l'aplicació iBooks i altres visors de PDF.

Kindle d'Amazon: En el cas d’aquests dispositius s’utilitza el format Mobi o bé el PDF. Segurament llegireu millor els llibres amb la versió Mobi.

BlackBerry, smartphone i tablets: en aquest dispositus podeu llegir un ePub utilitzant aplicacions apropiades, com Mobipocket Reader.

Nook de Barnes & Noble: aquest dispositiu permet llegir ePub i PDF.

Ordinadors (PC o Mac): per llegir un ePub, utilitzeu l’Adobe Digital Editions. Per veure els PDF podeu utilitzar l’Acrobat Reader d'Adobe o també l’Adobe Digital Editions.