Actualitat

14 de febrer: Tothom pot ser sant

14 de febrer: Tothom pot ser sant

El 14 de febrer recordem que sant Josepmaria va entendre amb profunditat que Déu cridava les dones i els sacerdots a ser i fer l'Opus Dei. Aquest 2018, com que el 14 de febrer coincideix amb Dimecres de cendra, celebrem la festa el 13 de febrer.

Vídeo resum de les 53 Jornades Castelldaura

Vídeo resum de les 53 Jornades Castelldaura

Breu vídeo resum de les 53 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura que s'han celebrat a Premià de Dalt els dies 23 i 24 de gener de 2018 i que portaven per títol "Joves, fe, vocació"

"És veritat: la vocació és un misteri"

"És veritat: la vocació és un misteri"

Pablo Rojo Mardones és nascut a Barcelona el 14 de juliol de 1981, el més petit de set germans. Llicenciat en Humanitats (UAB) i en Magisteri de Primària (UIC). Actualment llicenciat en Teologia espiritual i cursant el doctorat en aquesta especialitat a la Pontifícia Universitat de la Santa Creu, i des del 29 d'abril de 2017, mossèn.

Què és?

Què és?

La Societat Sacerdotal de la Santa Creu és una associació de clergues intrínsecament unida a la prelatura de l'Opus Dei. Té com a finalitat fomentar...

Què ofereix?

Què ofereix?

La Societat Sacerdotal de la Santa Creu ofereix als seus socis i als clergues que participen de les seves activitats uns mitjans espirituals per...

Recursos

Recursos

Us oferim diversos vídeos realitzats en motiu de l'Any Sacerdotal sobre diferents aspectes relacionats amb el ministeri.